קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

עוף בחומץ

עוף בחומץ
עוף בחומץ עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עגבניות, עלי פטרוזיליה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה, עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה, ו עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה.

הוראות

1
מתבלים את העוף במלח ופלפל. ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה עד להקצפה, ואז, כמה חתיכות בכל פעם, משחימים היטב את העוף מכל הצדדים. אתה לא מבשל את העוף כאן; רק להפוך את העור לפריך ולתת לו צבע, אז 5 דקות לכל צד זה בערך נכון.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים כ -10 דקות. מתפיחים את התבנית עם החומץ ומרתיחים לצמצום בחצי, 10 עד 15 דקות. מחזירים את העוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות. בעזרת חתיכת חוט מטבח קושרים יחד את הטימין, הפטרוזיליה ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מוסיפים את צרור העשבים לעוף ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהבשר נופל מהעצם, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6
מעבירים את העוף לכלי, מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
יוצקים את הציר למיצי התבנית ומרתיחים עד להסמכה, כ -10 דקות. מסננים לסיר, ואם הוא עדיין לא מרוכז מספיק לטעמכם, הרתיחו אותו עוד קצת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מקציפים פנימה את כף החמאה שנותרה. מתבלים ויוצקים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה, מפוזרים מעל, ועם קערה של תפוחי אדמה קלויים או פירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך