עוף בחומץ
עוף בחומץ עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עגבניות, עלי פטרוזיליה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה, עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה, ו עוף ננבן / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל. ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה עד להקצפה, ואז, כמה חתיכות בכל פעם, משחימים היטב את העוף מכל הצדדים. אתה לא מבשל את העוף כאן; רק להפוך את העור לפריך ולתת לו צבע, אז 5 דקות לכל צד זה בערך נכון.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים כ -10 דקות. מתפיחים את התבנית עם החומץ ומרתיחים לצמצום בחצי, 10 עד 15 דקות. מחזירים את העוף למחבת.
מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות. בעזרת חתיכת חוט מטבח קושרים יחד את הטימין, הפטרוזיליה ועלה הדפנה.
מוסיפים את צרור העשבים לעוף ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהבשר נופל מהעצם, כ-30 דקות.
מעבירים את העוף לכלי, מכסים ושומרים על חום.
יוצקים את הציר למיצי התבנית ומרתיחים עד להסמכה, כ -10 דקות. מסננים לסיר, ואם הוא עדיין לא מרוכז מספיק לטעמכם, הרתיחו אותו עוד קצת.
מקציפים פנימה את כף החמאה שנותרה. מתבלים ויוצקים על העוף.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה, מפוזרים מעל, ועם קערה של תפוחי אדמה קלויים או פירה בצד.