קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

עוף בחמאה חרדל עם טרגון, אפונה וגזר

עוף בחמאה חרדל עם טרגון, אפונה וגזר
עוף בחמאה חרדל עם טרגון, אפונה וגזר הוא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו נורה שום, טרגון ופטרוזיליה, גזר תינוק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פסטה חרדל-טרגון זוקיני עם סלמון מעושן ואפונה, ירכיים עוף טרגון מכרז עם כרישה בחמאה, ו עוף טרגון עם אפונה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מקציפים את החרדל והחמאה יחד, ואז מתבלים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
שים את התרנגולות לתוך פח צלייה גדולה, ואז, החל בקצה הצוואר, למשוך את העור מן השד ואת בשר הירך עם האצבעות. דחוף את החמאה מתחת לעור, חוסך 1 כף לאחר כך. שים חצי מנורת השום לתוך כל חלל. העונה בנדיבות, לכסות בנייר כסף, ואז לצלות עבור 1 hr, חושף עבור 20 דקות הסופי, עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
להרים את הציפורים על לוח, ואז לשבת במחבת על הכיריים ולהתיז ביין. להפחית עבור 5 דקות, גירוד את חתיכות בשרניות עם כף עץ, ולאחר מכן להוסיף את המניה ולהביא לרתיחה. עצה בגזר, לכסות עם גיליון של נייר, ואז לבשל 5 דקות. אתה יכול לעשות את זה מראש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך כמה דקות עד מכרז. ממש לפני ההגשה, להקציף בחמאת החרדל השמורה, עשבי תיבול קצוצים וכל מיצי מנוחה, ואז עונה לפי הטעם. אם אתה רוצה, להעביר הכל על מגש ולהביא לשולחן או פשוט להחזיר את התרנגולות למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות