עוף בחמאה חרדל עם טרגון, אפונה וגזר
עוף בחמאה חרדל עם טרגון, אפונה וגזר הוא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו נורה שום, טרגון ופטרוזיליה, גזר תינוק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פסטה חרדל-טרגון זוקיני עם סלמון מעושן ואפונה, ירכיים עוף טרגון מכרז עם כרישה בחמאה, ו עוף טרגון עם אפונה.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מקציפים את החרדל והחמאה יחד, ואז מתבלים היטב.
שים את התרנגולות לתוך פח צלייה גדולה, ואז, החל בקצה הצוואר, למשוך את העור מן השד ואת בשר הירך עם האצבעות. דחוף את החמאה מתחת לעור, חוסך 1 כף לאחר כך. שים חצי מנורת השום לתוך כל חלל. העונה בנדיבות, לכסות בנייר כסף, ואז לצלות עבור 1 hr, חושף עבור 20 דקות הסופי, עד פריך וזהב.
להרים את הציפורים על לוח, ואז לשבת במחבת על הכיריים ולהתיז ביין. להפחית עבור 5 דקות, גירוד את חתיכות בשרניות עם כף עץ, ולאחר מכן להוסיף את המניה ולהביא לרתיחה. עצה בגזר, לכסות עם גיליון של נייר, ואז לבשל 5 דקות. אתה יכול לעשות את זה מראש.
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך כמה דקות עד מכרז. ממש לפני ההגשה, להקציף בחמאת החרדל השמורה, עשבי תיבול קצוצים וכל מיצי מנוחה, ואז עונה לפי הטעם. אם אתה רוצה, להעביר הכל על מגש ולהביא לשולחן או פשוט להחזיר את התרנגולות למחבת הצלייה.