עוף בסגנון באפלו-בישול איטי תופים עוף
עוף בסגנון באפלו איטי בישול תופים עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך רוטב ברביקיו מקורי, תופים עוף, רוטב חווה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו 365 ימים של בישול איטי: בישול איטי אפוי באפלו גבינת שמנת עוף Taquitos, בישול איטי באפלו עוף לטבול, ו בישול איטי באפלו עוף לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בבישול איטי; לכסות עם מכסה. מבשלים על נמוך 6 עד 7 שעות (או על גבוה 4 עד 5 שעות).
השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר תופים לצלחת. להיפטר מהרוטב שנשאר בבישול איטי.