קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur

עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 99 גרם חלבון 109 גרם של שומן, וסך הכל 1755 קלוריות. אם יש לכם sucuk, שרי נדיב, פלפלים ארוכיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, בצל חימר עוף בסיר, ו עוף ג'ינג'ר בסיר חימר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
2
מחממים את החמאה ושמן זית כתית מעולה בצלחת קדירה כבדה. בעדינות להזיע את הבצל, שום, פלפלים וצ ' ילי עם הכמון וקינמון במשך כ -5 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השרי, העגבניות, הבולגור, ציר העוף, הקינמון, אניס הכוכב וקורנית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, חותכים את התרנגולות לרבעים ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת כבדה נוספת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומחממים את הבשר קלות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את sucuk ומטגנים עד חום זהוב משני הצדדים.
7
להעביר את הפוסינים וסוקוק לתבשיל ולהכניס את התאריכים. מכסים את המחבת ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
8
מטורקיז: מסעות שף בטורקיה של גרג ולוסי מלוף. טקסט גרג ולוסי מלוף; צילום מזון ויליאם Meppem. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2ריבס, קצוץ טרי או קפואנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)bulgur, שטףbulgur, שטף3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרנגולותתרנגולות2צ'ילי ירוק ארוך, זרע וחתוך לקוביותצ'ילי ירוק ארוך, זרע וחתוך לקוביות1stickתפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, פרוסשום, פרוס1כפית קינמון טחון רמהכפית קינמון טחון רמה11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון4תאריכי medjool, זרע לחתוך לרבעיםתאריכי medjool, זרע לחתוך לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2פלפלים ירוקים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעותפלפלים ירוקים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעות2פלפלים אדומים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעותפלפלים אדומים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעות2בצל אדום, לחתוך טבעות עבותבצל אדום, לחתוך טבעות עבות2ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרי נדיבשרי נדיב2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ3sprigsמעט קורניתמעט קורנית57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2largesגפן-עגבניות בשלות, עור, זרע חתוךגפן-עגבניות בשלות, עור, זרע חתוך57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)sucuk, פרוסsucuk, פרוס