קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף בקרום מלח

עוף בקרום מלח
עוף בקרום מלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עוף, עלי דפנה, סלסה לוסיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בקרום מלח, עוף בקרום מלח, ו עוף הל עם קרום מלח ופלפל.

הוראות

1
מחממים תנור הורנו או בית (כשהמדף ממוקם בשליש התחתון של התנור) לכ-500 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
שים את הקורנית, שום, ועלי דפנה בחלל וסבך עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
רוקן את המלח לתוך הכיור (או אגן גדול או דלי אם עובד בחוץ).
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
יוצקים 2 כוסות מים על המלח, באמצעות הידיים שלך, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים יותר מים לפי הצורך, כוס או שתיים בכל פעם, משליכים עד לתערובת יש את העקביות של שלג לח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
הפוך 1 אינץ ' עמוק במיטה של מלח במחבת צלייה ולחסום אותו.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מניחים את העוף במרכז. מקל את הבדיקה של מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הירך. מכסים את העוף לחלוטין עם המלח שנותר, מהדקים אותו כך שהוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מעבירים את העוף לתנור וצולים במשך 35 עד 40 דקות; הטמפרטורה הפנימית של הירך צריכה לקרוא 79°.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מורחים עיתונים על הדלפק ליד הכיור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
הסר את המחבת מהתנור, מניחים על העיתון, ולתת לנוח במשך 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 85°).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
לפצח את קרום המלח עם מערוך או פטיש, להרים את החלקים, ולהשליך אותם. עם מברשת מאפה, מברשת את המלח שנותר מן העוף. בזהירות לשלוף את העור מן השדיים והרגליים. חותכים את השדיים מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. חותכים את הבשר מן הרגליים והירכיים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
13
מסדרים את הבשר על מגש חם וכפית את הסלסה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
14
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.