עוף בקרום מלח
עוף בקרום מלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לך עוף, עלי דפנה, סלסה לוסיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בקרום מלח, עוף בקרום מלח, ו עוף הל עם קרום מלח ופלפל.
הוראות
מחממים תנור הורנו או בית (כשהמדף ממוקם בשליש התחתון של התנור) לכ-500 מעלות פרנהייט.
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר.
שים את הקורנית, שום, ועלי דפנה בחלל וסבך עם חוט מטבח.
רוקן את המלח לתוך הכיור (או אגן גדול או דלי אם עובד בחוץ).
יוצקים 2 כוסות מים על המלח, באמצעות הידיים שלך, לזרוק לשלב.
מוסיפים יותר מים לפי הצורך, כוס או שתיים בכל פעם, משליכים עד לתערובת יש את העקביות של שלג לח.
הפוך 1 אינץ ' עמוק במיטה של מלח במחבת צלייה ולחסום אותו.
מניחים את העוף במרכז. מקל את הבדיקה של מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של הירך. מכסים את העוף לחלוטין עם המלח שנותר, מהדקים אותו כך שהוא עטוף לחלוטין.
מעבירים את העוף לתנור וצולים במשך 35 עד 40 דקות; הטמפרטורה הפנימית של הירך צריכה לקרוא 79°.
מורחים עיתונים על הדלפק ליד הכיור.
הסר את המחבת מהתנור, מניחים על העיתון, ולתת לנוח במשך 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה על 85°).
לפצח את קרום המלח עם מערוך או פטיש, להרים את החלקים, ולהשליך אותם. עם מברשת מאפה, מברשת את המלח שנותר מן העוף. בזהירות לשלוף את העור מן השדיים והרגליים. חותכים את השדיים מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. חותכים את הבשר מן הרגליים והירכיים.
מסדרים את הבשר על מגש חם וכפית את הסלסה על העוף.
משבע שריפות: צליית הדרך הארגנטינאית על ידי פרנסיס Mallmann. זכויות יוצרים © 2009 by Francis Mallmann; photography © 2009 by Santiago Solo Monllor. Published by Artisan, a division of Workman Publishing Company.