קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוף בקרמל זנגביל עם אורז דביק

עוף בקרמל זנגביל עם אורז דביק
ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 45 . מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך שמן צמחי, חומץ, רגלי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, כנפי עוף שום ג'ינג'ר דביקות, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה גדולה ורדודה, מערבבים 2 כפות של סוכר חום עם 2 כפות של רוטב הדגים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מוסיפים את רגלי העוף ומעילים אותם ביסודיות עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
תן לתרנגולת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות או לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בסיר קטן, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על אש גבוהה עד שהם לרחוש, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
הסר מהחום.
8
בינתיים, בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, לשלב את 1/2 כוס הנותרים של סוכר חום עם 1 כף מים ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד מבעבע, על 3 דקות. מערבבים בהדרגה 1 1/2 כוסות מים, ולאחר מכן מערבבים את 1/3 כוס הנותרים של רוטב דגים יחד עם רוטב סויה, חומץ, דבש וחצי שמן בצל ירוק. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים את שאלוט, שום, ג ' ינג 'ר וצ' ילי ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
10
צולים את רגלי העוף בשליש העליון של התנור במשך כ -15 דקות, עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
השליכו את עור העוף והניחו את הרגליים ברוטב בתבשיל. תכניס את פרוסות הדייקון הכבושות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ -15 דקות, משפריחים את העוף כמה פעמים, עד מבושל דרך; מוסיפים כמה כפות מים אם הרוטב מקבל עבה מדי כהה.
מרכיבים שתצטרך
דייקון כבושnameדייקון כבושname
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
12
בינתיים, בתוך נירוסטה רחבה או ספינת במבוק, להביא 1 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה. להרטיב שכבה כפולה של cheesecloth כי הוא גדול מספיק כדי לכסות את הסל ספינת ולהגיע חלק מהדרך למעלה בצד; קו סל ספינת קיטור עם זה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
מים נוספיםמים נוספים
13
מוסיפים את האורז סחוט לסל וטופחים לתוך שכבה אפילו. מכסים ואדים את האורז על חום מתון במשך כ 15 דקות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
לחשוף את האורז ואת העונה בקלילות עם מלח. כפית את השמן בצל ירוק שנותר על האורז ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
15
מגישים את העוף עם האורז הדביק.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות