עוף ברביקיו רסק תפוחים נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 349 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה.
הוראות
1
מפזרים עוף עם פלפל. במחבת גדולה עוף חום בשמן משני הצדדים. בקערה קטנה שלבו את שאר החומרים; יוצקים מעל עוף. מכסים ומבשלים 7-10 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
עוף ברביקיו עובד ממש טוב עם זינפנדל ורוז פארם נוצץ. זינפנדל פירותי ודל טאנין נהדר לכל מנת עוף ברביקיו דביקה ורטובה. אם אתם לא מרגישים יין אדום, גם רוז ברזי נוצץ יעבוד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.