עוף ברוטב סלסה עם אורז מקסיקני
עוף ברוטב סלסה עם אורז מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. אם יש לכם מלח, evoo, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אורז מקסיקני עם צ'יפוטלה חזיר וסלסה אבוקדו, עוף מקסיקני במרינדה פרי הדר בגריל, ו עוף ברוטב רום וסלט מנגו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות החורים הגדולים של פומפיה תיבת, לגרר את העגבניות ואת הבצל לתוך קערה.
מוסיפים את השום, פלפלים וכוסברה ומערבבים לשלב.
מניחים חצי סלסה באמבט פלסטיק או מיכל אחסון, מתבלים עם קצת מלח, לכסות ולאחסן במקרר.
מניחים את הסלסה הנותרת בשקית פלסטיק גדולה resealable ולהוסיף את EVOO.
מפזרים את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל ומוסיפים אותו לשקית, מנערים אותו כדי לצפות אותו עם המרינדה. תארוז את העוף, למקרה שהשק הראשון ידלוף. להשרות במקרר במשך 30 דקות ועד 2 שעות.
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הסלסה השמורה ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 20 דקות. לאחר כ 5 דקות, מניחים את העוף על הגריל ומבשלים, הופך מדי פעם, במשך 12 עד 15 דקות.
אם אתה משתמש שעועית שחורה, לשטוף ולנקז אותם, ואז לחמם אותם במחבת קטנה עם כמון וקצת מלח ופלפל. אם אתה משתמש שעועית מטוגנת, לחמם אותם במחבת קטנה עם כמון, דילול אותם עם התזה של מים.
חותכים את הסיד לפלחי ולשפוך את העוף במיץ ליים כשהוא יורד מהגריל.