קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות46
מגזין

עוף בשומשום של לוריין וואלאס

עוף בשומשום של לוריין וואלאס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לוריין וואלאס של עוף שומשום. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 567 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזה עוף, פירורי לחם panko, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוף הקיץ של לוריין וואלאס, העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה.

הוראות

1
יש לשטוף את חזה העוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
שים את חזה העוף על צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם, ואת העונה עם מלח ופלפל ואת herbes דה פרובנס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
להעביר את חזה העוף לקערה בינונית ויוצקים את חלב החמאה על גבי. מניחים בצד כדי להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים התנור ל 177°. מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, זרעי שומשום קלויים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר את העוף מן המרינדה ולנער את עודף. אחד בכל פעם, לדלות את חזה העוף בתערובת פירורי לחם זרעי שומשום, ציפוי כל חתיכה היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מעבירים את העוף לתבנית אפייה מוכנה. זרוק את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים את העוף במשך כ -10 דקות. למרוח את החמאה המומסת ולהמשיך לאפות עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות