עוף בשומשום של לוריין וואלאס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לוריין וואלאס של עוף שומשום. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 567 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חזה עוף, פירורי לחם panko, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוף הקיץ של לוריין וואלאס, העוף המהיר של לוריין וואלאס וקיש ירקות, ו העוף והקשיו של לוריין וואלאס בכוסות חסה.
הוראות
יש לשטוף את חזה העוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
שים את חזה העוף על צלחת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם, ואת העונה עם מלח ופלפל ואת herbes דה פרובנס.
להעביר את חזה העוף לקערה בינונית ויוצקים את חלב החמאה על גבי. מניחים בצד כדי להשרות במשך 15 דקות.
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים התנור ל 177°. מעיל גיליון אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, זרעי שומשום קלויים ופטרוזיליה.
הסר את העוף מן המרינדה ולנער את עודף. אחד בכל פעם, לדלות את חזה העוף בתערובת פירורי לחם זרעי שומשום, ציפוי כל חתיכה היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מעבירים את העוף לתבנית אפייה מוכנה. זרוק את המרינדה.
אופים את העוף במשך כ -10 דקות. למרוח את החמאה המומסת ולהמשיך לאפות עד חום זהוב מבושל דרך, כ 5 דקות יותר.