תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ג'אווה ברוטב קוקוס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 463 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עשב לימון, ג'ינג'ר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Caucon Éclairs Java, עוף קוקוס עם רוטב משמש, ו עוף ברוטב קוקוס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה הראשון 8 מרכיבים בבלנדר עד כמעט חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להעביר פירה לסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד התערובת היא ארומטית, על 5 דקות.
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר או לקרר עד 4 שעות.
6
הביאו חלב קוקוס, פרוסות תפוחים, עלי ליים ועשב לימון להרתיח במחבת גדולה וכבדה. הפחת חום ומבשל עד שטעמים מתערבבים ותערובת מופחתת מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עלי ליים
אליקסיר ג
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים עוף ומרינדה תערובת ומבשלים עד העוף מבושל דרך, ערבוב מדי פעם, על 13 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים במיץ לימון. להשליך עלי ליים וlemongrass.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עלי ליים
אליקסיר ג
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'