קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

עוף גבינה ברוקולי אופים

עוף גבינה ברוקולי אופים
עוף גבינה ברוקולי אופים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בזיליקום, אורגנו, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . מתכונים דומים: עוף גבינה וברוקולי אופים, עוף גבינה & ברוקולי אופים, ו עוף גבינה וברוקולי אופים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מרקים מרוכזים לתוך קערה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את בשר חזה העוף, ברוקולי וגזר לתבנית האפייה, מערבבים היטב, ושופכים את תערובת המרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזה עוףבשר חזה עוף
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים בזיליקום, טימין, אורגנו ופפריקה, ומפיצים את פירורי גבינת הצ ' דר והלחם באופן שווה על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד התבשיל מבעבע והגבינה והפירורים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה