זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. נסו מאפינס עוגת גזר דל שומן (זה לא טעם דל שומן!), גביני חזה עוף סיר ביסקוויט (דל שומן, דל קלוריות), ו חזה עוף עם בייקון & ערמונים מים {GF, דל שומן, פחמימות נמוכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את השום, זנגביל, קינמון, כורכום ויוגורט עם קצת פלפל ומלח כפית. עצה חתיכות עוף ומערבבים מעיל (ראה שלב 1, מעל). לכסות ולשרות במקרר במשך כ 1 שעות או יותר אם יש לך זמן. מחממים את החלב לפושר, מערבבים את הזעפרן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
יכול דיאט קרם סודה
כורכום
זעפרן
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
פורסים כל בצל בחצי אורך, שומרים חצי וחותכים את החצי השני לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
יוצקים 1 כף של השמן על מגש אפייה, לפזר על הבצל פרוס, לזרוק למעיל, ואז להפיץ בשכבה דקה, אפילו (שלב 2). צלי במשך 40-45 דקות, ערבוב באמצע, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
כאשר העוף במרינדה, דק לחתוך את הבצל השמור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מחממים שמן כפות 1 במחבת גדולה או מוקפצת. מטגנים את הבצל במשך 4-5 דקות עד הזהב. מערבבים את העוף, כפית בכל פעם, טיגון עד שהוא כבר לא אטום, לפני הוספת הכפית הבאה (זה עוזר למנוע את היוגורט מ מסתלסל). לאחר האחרון של העוף נוספה, מוקפץ במשך 5 דקות נוספות עד שהכל נראה עסיסי. לגרד כל חתיכות דביקות בתחתית המחבת, מערבבים את אבקת צ 'ילי, ואז לשפוך 100 מ" ל מים, לכסות ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להסיר ולהניח בצד.
8
מבשלים את האורז בעוד העוף רותח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מחממים עוד 1 כף שמן במחבת גדולה, ואז טיפה במקל הקינמון, הל, ציפורן וזרעי כמון. מטגנים בקצרה עד שהניחוח שלהם משתחרר. טיפ באורז (צעד
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
ומטגנים במשך 1 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 8 דקות או עד שכל המניה נספגת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
11
הסר מהחום ולהשאיר עם המכסה על כמה דקות, כך שהאורז יכול להתפורר. מערבבים את garam masala לתוך שמן 1 כפית הנותרים ולהניח בצד. כאשר הבצלים קלויים, להסיר ולהפחית תנור 180c / 160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
כפית חצי מהעוף והמיצים שלו לתוך מנה עמידה, על 25 x 18 x 6cm, ולאחר מכן לפזר על שליש הבצל הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
13
הסר את כל התבלינים מהאורז, ואז שכבה חצי מהאורז על העוף והבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
14
טפטוף על השמן המתובל. כפית על שאר העוף ועוד שליש בצלים. למעלה עם שאר האורז (צעד
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
ולטפטף על חלב זעפרן-חדור. פיזור על שאר הבצלים, לכסות בחוזקה עם נייר וחום דרך בתנור במשך כ 25 דקות.
Biryani ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.