עוף הריסה
אם יש לכם כ -4 שעות ו-30 דקות לבלות במטבח, עוף הריסה עשוי להיות מתכון מצוין ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני לנסות. מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. לבמנה עיקרית זו יש 179 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 1.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו זרעי קימל, שום, פפריקה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 58% , וזה ציון מוצק. כדורי בשר טלה עם טחינה-יוגורט-מערבולת הריסה , עוף קשיו בקרוקפוט ועוף בקארי קוקוס חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים במכתש את הפפריקה המעושנת, השום, הכמון, זרעי הקימל, פלפל הצ'יפוטלה ורוטב האדובו, וטוחנים יחד בעזרת עלי עד לקבלת משחה. מורחים את המשחה על כל חזה העוף, מניחים בקערה, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
חממו מראש גריל חיצוני לחום בינוני, ושמנו קלות את הרשת.
מוציאים את העוף מהמרינדה, ומשליכים את עודפי המרינדה.
מברישים את חזה העוף בשמן זית, מפזרים מעל מלח ופלפל. צולים את חזה העוף עד שהבשר מראה סימני צלייה והפנים כבר לא ורוד, כ-5 דקות מכל צד.