עוף ואורזו פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף אורזו פריטטן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בצל ירוק, ריקוטה חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), עוף בסיר אחד ואורזו, ו עוף פיקטה עם אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
בקערה גדולה משלבים את הביצים, הריקוטה והקרם פרש ומערבבים עד שהביצים מובסות והמרכיבים משולבים.
מוסיפים את האורזו מבושל, עוף, בצל ירוק, פטרוזיליה, פלפלים אדומים, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
אופים במשך 25 דקות. הפעל את המטגן.
מניחים את המחבת מתחת לטוחן עד הזהב על גבי, על 5 דקות.
הסר מהתנור ולתת להגדיר במשך 5 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט בצד.