קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

עוף וארטישוק מינסטרונה

עוף וארטישוק מינסטרונה
עוף וארטישוק Minestrone יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם בשר עוף, orzo פסטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, מינסטרונה עוף, ו ניוקי עוף מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה אורזו ומבשלים 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
3
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים את מרק העוף והשרי, ומערבבים בתירס עם נוזל, ארטישוקים, עוף מבושל ופטריות. מתבלים במלח, פלפל ופלפל אדום. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
מרק עוףמרק עוף
ארטישוקארטישוק
פלפל אדוםפלפל אדום
פטריותפטריות
פלפלפלפל
שרי.שרי.
תירסתירס
מלחמלח
5
מערבבים את התרד, עגבניות, ואורזו מבושל לתוך הסיר. המשך לבשל ומערבבים כ -10 דקות, עד מעורבב ומחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו מבושלאורזו מבושל
עגבנייהעגבנייה
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות את Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.