קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

עוף וכופתאות מאפס

עוף וכופתאות מאפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות מהתחלה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, פטרוזיליה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו שמנת של מרק עוף מאפס, תבשיל דיוואן עוף, מאפס, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין תבשיל, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מעוף. שוטפים את העוף במים קרים, ומניחים עוף בקומקום של 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים 3 ליטרים של מים ו-8 מרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות; משטח רזה מדי פעם, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מיםמים
3
הסר עוף מן הסיר; מגניב. מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
סירסיר
4
הסר בשר עוף מעצמות; קרע בשר עוף לחתיכות 2 אינץ', ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוףבשר עוף
5
תן למניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
6
יוצקים מניות לשתי שקיות פלסטיק zip העליון.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
7
בואו לעמוד 15 דקות. עבודה עם שקית אחת בכל פעם, לחתוך את הפינה של התיק; לנקז נוזל לתוך סיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. תשליך שומן. חזור על הליך עם התיק שנותר. מביאים מלאי לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים עד 8 כוסות (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות. כף קלה 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
סכיןסכין
9
מוסיף קמח למחבת; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
שלב קמח משחימים ו קורנפלור בקערה גדולה; להוסיף 2/3 כוס תערובת קמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
מוסיפים את תערובת הקמח למניה שנותרה במחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט. להפחית את החום; מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הוסף עוף; לשמור חם על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
13
כדי להכין כופתאות, לשלב 1% חלב דל שומן וביצה בקערה בינונית. כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
קערהקערה
14
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קמח תירס, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
15
להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, ערבוב עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
16
זרוק שליש הבלילה כופתה על ידי 8 כפית גדושה על תערובת עוף. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד הכופתאות נעשות (לא מאפשרים תערובת עוף לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
17
הסר כופתאות עם כף מחוררת; מניחים בקערה גדולה או על מגש הגשה עמוק; לשמור על חם. חזור על הנוהל עם הבלילה הכופתה נותרת.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
18
הסר מחבת מחום; לאט לשפוך תבשיל על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
20
מגישים באופן מיידי.