תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות מהתחלה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, פטרוזיליה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו שמנת של מרק עוף מאפס, תבשיל דיוואן עוף, מאפס, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין תבשיל, להסיר ולהשליך giblets וצוואר מעוף. שוטפים את העוף במים קרים, ומניחים עוף בקומקום של 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מים
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים 3 ליטרים של מים ו-8 מרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות; משטח רזה מדי פעם, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מים
3
הסר עוף מן הסיר; מגניב. מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה, להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
סיר
4
הסר בשר עוף מעצמות; קרע בשר עוף לחתיכות 2 אינץ', ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
5
תן למניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
6
יוצקים מניות לשתי שקיות פלסטיק zip העליון.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
7
בואו לעמוד 15 דקות. עבודה עם שקית אחת בכל פעם, לחתוך את הפינה של התיק; לנקז נוזל לתוך סיר, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה. תשליך שומן. חזור על הליך עם התיק שנותר. מביאים מלאי לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים עד 8 כוסות (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות. כף קלה 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת
סכין
9
מוסיף קמח למחבת; לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
שלב קמח משחימים ו קורנפלור בקערה גדולה; להוסיף 2/3 כוס תערובת קמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קמח לכל מטרה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מוסיפים את תערובת הקמח למניה שנותרה במחבת; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט. להפחית את החום; מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
קרם
קמח לכל מטרה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
הוסף עוף; לשמור חם על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
13
כדי להכין כופתאות, לשלב 1% חלב דל שומן וביצה בקערה בינונית. כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 אחוז חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
14
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קמח תירס, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
מלח
15
להוסיף תערובת קמח לתערובת חלב, ערבוב עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
16
זרוק שליש הבלילה כופתה על ידי 8 כפית גדושה על תערובת עוף. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד הכופתאות נעשות (לא מאפשרים תערובת עוף לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
17
הסר כופתאות עם כף מחוררת; מניחים בקערה גדולה או על מגש הגשה עמוק; לשמור על חם. חזור על הנוהל עם הבלילה הכופתה נותרת.