עוף וכופתאות עם רוטב
עוף וכופתאות עם רוטב עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 831 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. אם יש לך חלב, עוף ברוילר/טיגון, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. נסו כופתאות עוף עם רוטב שמנת חמוצה, כופתאות ברוקולי אפויות עם רוטב יוגורט מתובל הודי, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי גדול, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים. לאט לאט להביא לרתיחה על אש נמוכה. מכסים ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהבשר רך, מרפרף על פני השטח עם עליית הקצף.
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הפטרוזיליה, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; מערבבים חלב, ביצה ושמן רק עד לחות.
זרוק את הבלילה על ידי כפות על מרק רותח. מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתא יוצא נקי (אל תרימו את המכסה בזמן הרתיחה).
מוציאים את הכופתאות והעוף בעזרת כף מחוררת לכלי הגשה; להתחמם.
מרק זן, להשליך ירקות עלה דפנה; מילואים 2 כוסות רוטב. (ניתן לכסות את המרק שנותר ולקרר עד 3 ימים או להקפיא למשך 4 עד 6 חודשים.)
מניחים מרק שמור בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
שלב את הקמח, המים, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למרק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית למשך 2 דקות או עד להסמכה.