עוף ופסטה יווניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף יווני פסטן. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 779 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, בצל, עגבניות מיובשות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: פסטה עוף יוונית, פסטה עוף יוונית, ו פסטה עוף יוונית.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח; לבשל ומערבבים 30 שניות. מערבבים לאט במרק; חום לרתיחה. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה. מערבבים בעדינות פסטה מבושלת, עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, זיתים ופטרוזיליה. כפית לתבנית אפייה.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד חם.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה נוספת אם תרצה בכך.