עוף טג'ין
עוף טג'ין נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 150 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 1856 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, מלח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוף טג'ין, עוף טג'ין, ו עוף טג'ין.
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מניחים עוף, צד העור למטה, בשמן חם; מוסיפים בצל ושום. מבשלים 6 עד 10 דקות, הופכים עוף מדי פעם, עד העוף הוא חום מכל הצדדים.
מפזרים כוסברה, כמון, כורכום, זנגביל ומלח על עוף.
מוסיפים מקל קינמון; יוצקים מרק ועגבניות על עוף. להפוך את העוף מספר פעמים כדי מעיל שווה.
מוסיפים שזיפים, זיתים ולימון, לוחצים על נוזל סביב עוף. להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים על 30 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (170°f עבור השדיים; 180°f עבור ירכיים ורגליים).
הסר עוף צלחת הגשה עמוקה; לכסות כדי לשמור על חום. להגדיל את החום גבוה; רוטב להרתיח חשפו כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מקשטים עם כוסברה טרייה קצוצה נוספת אם תרצה בכך.