עוף טוסטאדאס
טוסטאדות עוף עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר ההנאות שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 456 קלוריות, 29 גרם חלבון ו-18 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם שמנת, אבקת צ'ילי, חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל המקסיקני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64%. הציון הזה מוצק. טוסטאדות עוף, טוסטאדות עוף וטוסטאדות עוף דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים טורטיות על ניירות אפייה לא משומנים; לפזר את שני הצדדים בתרסיס בישול.
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-350 מעלות למשך 7 דקות; הופכים ואופים 3 דקות יותר או עד שהם פריכים. לְהַפְרִישׁ.
במעבד מזון מעבדים את השעועית עד לקבלת תערובת חלקה. בסיר גדול מערבבים את השעועית, 1 כפית אבקת צ'ילי, 1/2 כפית כמון וסלסה; להביא לרתיחה.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
מפזרים על העוף את שארית אבקת הצ'ילי והכמון. במחבת גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים את העוף על אש בינונית במשך 5 דקות או עד שמיצי העוף מתבהרים, תוך ערבוב מתמיד.
מורחים את תערובת השעועית על הטורטיות עד למרחק של 1/2 אינץ' מקצוות הטורטיות. למעלה עם העוף, העגבניות, הבצל והגבינה.
אופים ב-350 מעלות למשך 2 דקות או עד שהגבינה נמסה. למעלה עם רומן.
מקשטים בשמנת חמוצה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![סטולץ פינו נואר אורגני]()
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.