עוף טיקה עם מלפפון Raita
המתכון עוף טיקה עם מלפפון Raitan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 506 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו raita מלפפון, כורכום, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. מתכונים דומים: עוף טיקה עם מלפפון Raita, מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, ו עוף טנדורי עם מלפפון Raita.
הוראות
משרים שישה שיפודי במבוק 12 אינץ ' במים חמים במשך 30 דקות. להשחיל את העוף על שיפודים ולהגדיר בתבנית אפייה זכוכית רדודה.
על קרש חיתוך, להשתמש בצד של סכין גדול כדי לרסק את השום, זנגביל ומלח כדי להדביק. בקערה, לטאטא את הדבק עם יוגורט, שמן חרדל, מיץ לימון, כמון, מייס, אגוז מוסקט, הל, כורכום, קאיין ופלפל שחור.
יוצקים את המרינדה על העוף; להפוך את המעיל. מכסים ומקררים במשך 3 עד 4 שעות, מסתובבים מדי פעם.
תדליק גריל. שמן קלות את הסורג. גריל העוף על אש בינונית - חמה במשך כ 4 דקות לכל צד, או עד שהוא מבושל דרך וזהב.
מגישים עם טריזי לימון, בצל אדום, כוסברה ומלפפון Raita.