עוף טרגון קייב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית,אז נסו עוף טרגון קייב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 29 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו טרגון, ביצה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. נסו המבורגר אסטילו קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו 3 כפות חמאה וטרגון; צונן. מעצבים חמאת טרגון לארבעה 2 אינץ'. יומנים; להקפיא עד המשרד. משטחים עוף ל-1/8 אינץ'. עובי; מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מרכז יומן חמאה על כל חזה עוף.
מגלגלים ותוחבים קצוות; מאובטח בעזרת קיסם שיניים. בקערה רדודה מקציפים ביצה ומים. מצפים עוף בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומגלגלים בפירורי לחם. במחבת מבשלים עוף בחמאה שנותרה עד להזהבה.
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות במשך 20 דקות או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
בינתיים, לרוטב, ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים פנימה קמח וחרדל לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה מרק וטרגון. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. הפחיתו את החום. בקערה שלבו חלמונים ומיץ לימון. בהדרגה לטאטא כמות קטנה של תערובת חמה לתוך החלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מגיע ל -160, בערך 1 דקה. מחק קיסמים מעוף; מגישים עם רוטב.