עוף טרין
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 61 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. אם יש לך שמן צמחי, פטרוזיליה, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו טרין עוף פסיפס, טרין עוף וכמהין, ו מתכון עוף, חזיר ופיסטוק טרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. מחבת כיכר קו, 8 1/2x4 1/2 אינץ', עם רדיד אלומניום.
מפזרים פטרוזיליה בתחתית המחבת.
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים עוף במעבד מזון. לכסות ולעבד עד הקרקע גס.
להוסיף מרכיבים שנותרו למעט פלפל. לכסות ולעבד עד חלקה.
מערבבים תערובת עוף ופלפל פעמון.
מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים חשפו 20 עד 30 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 180º f. כיסוי ולתת לעמוד 1 שעה.
מקררים לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות. הפוך על מגש הגשה.