עוף ים תיכוני עם תפוחי אדמה
עוף ים תיכוני עם תפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, שום, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף צלוי מתובלן עם תפוחי אדמה ים תיכוניים, עוף ים תיכוני, פטה, ועטיפת עשב עם תפוחי אדמה מבושלים, ו תפוחי אדמה ים תיכוניים.
הוראות
שלב 2 כפיות שום, שמן, 1/4 כפית מלח, טימין, 1/4 כפית פלפל שחור, ותפוחי אדמה על מחבת רול ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 30 דקות או עד מכרז.
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
הוסף חצי עוף למחבת; לטגן 5 דקות או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת. חזור על הליך עם עוף שנותר; להסיר מחבת.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 5 דקות. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להביא יין לרתיחה; לבשל עד מופחת 1/3 כוס (כ 2 דקות).
מוסיפים תפוחי אדמה, עוף, מרק, pepperoncini, וזיתים; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים 2 כפיות שום, 1/4 כפית מלח, עגבניות, בזיליקום, ארטישוק; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.