עוף לבבי-פטריות-פקאן פילאף
Pilaf עוף-פטריות לבביות-פקאן דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פטרוזיליה, בצל, גבינת פרמזן טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו פשטידת עוף ופטריות לבביות, Pilaf אורז בר עוף ופטריות, ו כריך פקאן אגס עוף עם שלוש מרק פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 מרק כוסות לרתיחה בסיר בינוני, ומערבבים פילאף. מכסים, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 30 דקות או עד שנוזל נספג.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ואת 5 המרכיבים הבאים (פטריות דרך שום); לטגן 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים 1 מרק כוס, מלח, אגוז מוסקט, פלפל ועוף; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 25 דקות.
הסר עוף מחבת, לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מביאים תערובת מרק לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 5 דקות).
מוסיפים פילאף מבושל ועוף למחבת; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בפקאנים ופטרוזיליה, ומבשלים 1 דקה.