עוף לימוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 900 קלוריות. אם יש לך חלב חמאה, מרק עוף, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו עוף פרמזן לימון, עוף לימון פיקטה, ו מרק עוף לימוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הוסף מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת גדולה על ידי 1/4 עד עומק 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
חום שמן ל 365 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
3
בינתיים, להקציף חלב חמאה ו zest יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים עוף ומניחים בצד. לנפות יחד קמח קורנפלור לתוך צלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
עוף שלם
קמח לכל מטרה
5
הסר עוף מתערובת חלב חמאה ודלות בתערובת קמח. מטגנים רצועות עוף עד חום זהוב, כ 4 עד 5 דקות. בזהירות להעיף עוף ולהמשיך לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מכרזי עוף
חלב-חמאה
עוף שלם
קמח לכל מטרה
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
בעוד העוף מטגן, להפוך את הרוטב. בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס לימון curd, תוך ערבוב כל הזמן.