עוף לימוני
עוף לימוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 900 קלוריות. אם יש לך חלב חמאה, מרק עוף, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו עוף פרמזן לימון, עוף לימון פיקטה, ו מרק עוף לימוני (מתכונים דומים).
הוראות
הוסף מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת גדולה על ידי 1/4 עד עומק 1/2 אינץ'.
בינתיים, להקציף חלב חמאה ו zest יחד בקערה בינונית.
מוסיפים עוף ומניחים בצד. לנפות יחד קמח קורנפלור לתוך צלחת רדודה.
הסר עוף מתערובת חלב חמאה ודלות בתערובת קמח. מטגנים רצועות עוף עד חום זהוב, כ 4 עד 5 דקות. בזהירות להעיף עוף ולהמשיך לבשל עוד 3 עד 4 דקות.
בעוד העוף מטגן, להפוך את הרוטב. בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס לימון curd, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים וחום דרך.