קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

עוף מגורר ברוטב שמנת (פולה א לה פרמייר)

עוף מגורר ברוטב שמנת (פולה א לה פרמייר)
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גיא יאנג של Poulet עם רוטב טבילה ציפור צ'ילה, עוף Chanterelle של Poulet, ו Poulet Nomade - עוף Nomad של עשב עלומה עוף בצנצנת.

הוראות

1
לטפוח עוף יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים חמאה במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז עוף חום בכל רחבי, בקבוצות במידת צורך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לצלחת ולכסות.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת.
5
לקשור פטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה בכותנה כדי להפוך זר garni, ולאחר מכן להוסיף למחבת עם גזר ובצל, ערבוב מעיל עם שומן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים יין ו deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מרק ועוף, עור הצדדים למעלה, עם כל מיצים מן הצלחת, ומבשלים, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים, מכוסים, עד שהעוף מבושל דרך ותפוחי אדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מטאטא Preheat.
10
להשליך זר garni. מערבבים בcrème fraîche, אפונה, ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן להפוך את העוף ברוטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים צלחת בכל רחבי עם Gruyère ו broil 4 עד 5 סנטימטרים מחום עד השחמה ורוטב מבעבע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך