קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

עוף מוחיטו

עוף מוחיטו
אם יש לך פפריקה, סוכר חום, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו מוחיטו האולטימטיבי ... ההמשך-מוחיטו דובדבן, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), ו עוף מוחיטו של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את עמוד השדרה של עוף עם מזמרה עוף; לשטח את העוף על ידי לחיצה חזקה על חלק העור של עוף כך שהוא יישב באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
מחבתמחבת
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים את כל התבלינים היבשים ולשפשף את העוף עם תערובת תבלינים, במיוחד מתחת לעור. מכניסים לתוך שקית פלסטיק resealable ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תבליניםתבלינים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
5
בקערת ערבוב גדולה לשלב את כל החומרים למרינדה, ולאחר מכן להוסיף עוף למרינדה ומקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
הסר עוף מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. במחבת סאוט גדולה מעל בינוני עד חום גבוה, להוסיף 4 כפות של שמן זית כתית. כאשר השמן חם, מניחים את עור העוף בצד למטה וצורב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתיתשמן זית כתית
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כאשר העור הוא עוף flip חום זהוב ולהוסיף 1/2 כוס מרינדה למחבת; מחבת מקום בתנור ומבשלים את העוף במשך 25 דקות או עד עוף יש טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F. על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
8
הסר את העוף מהתנור ומברשת עם זיגוג מוחיטו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מוחיטומוחיטו
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים עוף תחת broiler במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
הסר מטאטא, לחתוך ולהגיש מיד עם זיגוג יותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
מערבבים את כל החומרים בקערה ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
12
בסיר רוטב בינוני, רום מקום, מרק עוף וסוכר חום. להפחית על ידי 1/3 על חום גבוה. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מים קורנפלור. כאשר תערובת רום מצטמצמת, להוסיף תערובת קורנפלור לאט כדי להרתיח נוזל להקציף במשך 3 דקות, עד 50 אחוז עבה יותר. זכור כי ייתכן שלא צריך את כל זה. כאשר זיגוג הוא בעובי הרצוי, להוסיף עלי נענע ולהעביר לקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
סוכר חוםסוכר חום
מנטהמנטה
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
סירסיר
מקציףמקציף

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1קילוגרםמיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1גבינת פרמזן מגוררתאפונה קפואהאפונה קפואה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררום כההרום כהה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררום כההרום כהה1גבינת פרמזן מגוררתשום פרוסשום פרוס2קרום: פירורי קרקר גרהםפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון2ליים, juicedליים, juiced2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע קצוציםעלי נענע קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק1גבינת פרמזן מגוררתאורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3קרום: פירורי קרקר גרהםמים קריםמים קרים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן