עוף מוחיטו
אם יש לך פפריקה, סוכר חום, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו מוחיטו האולטימטיבי ... ההמשך-מוחיטו דובדבן, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), ו עוף מוחיטו של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את עמוד השדרה של עוף עם מזמרה עוף; לשטח את העוף על ידי לחיצה חזקה על חלק העור של עוף כך שהוא יישב באופן שווה במחבת.
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מערבבים את כל התבלינים היבשים ולשפשף את העוף עם תערובת תבלינים, במיוחד מתחת לעור. מכניסים לתוך שקית פלסטיק resealable ומקררים במשך 30 דקות.
בקערת ערבוב גדולה לשלב את כל החומרים למרינדה, ולאחר מכן להוסיף עוף למרינדה ומקרר לפחות 1 שעה.
הסר עוף מן המרינדה ולנער את המרינדה עודף. במחבת סאוט גדולה מעל בינוני עד חום גבוה, להוסיף 4 כפות של שמן זית כתית. כאשר השמן חם, מניחים את עור העוף בצד למטה וצורב.
כאשר העור הוא עוף flip חום זהוב ולהוסיף 1/2 כוס מרינדה למחבת; מחבת מקום בתנור ומבשלים את העוף במשך 25 דקות או עד עוף יש טמפרטורה פנימית של 165 מעלות F. על מדחום מיידי לקרוא.
הסר את העוף מהתנור ומברשת עם זיגוג מוחיטו.
מניחים עוף תחת broiler במשך 5 דקות.
הסר מטאטא, לחתוך ולהגיש מיד עם זיגוג יותר בצד.
מערבבים את כל החומרים בקערה ערבוב.
בסיר רוטב בינוני, רום מקום, מרק עוף וסוכר חום. להפחית על ידי 1/3 על חום גבוה. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מים קורנפלור. כאשר תערובת רום מצטמצמת, להוסיף תערובת קורנפלור לאט כדי להרתיח נוזל להקציף במשך 3 דקות, עד 50 אחוז עבה יותר. זכור כי ייתכן שלא צריך את כל זה. כאשר זיגוג הוא בעובי הרצוי, להוסיף עלי נענע ולהעביר לקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.