עוף מוקפץ אוכמניות של הת'ר
עוף מוקפץ אוכמניות של הת'ר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 22 גרם שומן, וסך הכל 744 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.72 דולר למנה. אם יש לכם אוכמניות, ג'ינג'ר, חרדל דיז' ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בירקות המעורבים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח פאי דלעת כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 87%, המנה הזו מצוינת. נסו עוף מוקפץ אוכמניות של הת'ר, עוף מוקפץ וברוקולי, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שום, אוכמניות, שימורי אפרסק, שמן שומשום, חרדל, חומץ, סוכר ורוטב סויה בבלנדר; מכסים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת גדולה או ווק על אש גבוהה; מבשלים ומערבבים עוף ופטריות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, בערך 7 דקות. מוסיפים ג ' ינג ' ר, מלח שום ופלפל שחור; מבשלים ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
זורקים בצל ירוק וירקות מעורבים עם עוף; יוצקים רוטב אוכמניות על תערובת הירקות. ממשיכים לבשל על אש בינונית-גבוהה עד שהרוטב מגיע לרתיחה, כ -10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהירקות רכים, 2 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומניחים לרוטב להתקרר למשך 3 דקות.
מגישים מעל אורז חום ומפזרים שומשום.