עוף מוקפץ עם פסטה פנה
עוף מוקפץ עם פסטה פנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם זיתים, פסטה פנה, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו עוף אנצ'ילדה פסטה פנה, אחד עוף Pan Carbonara Penne פסטה, ו פסטה פנה עם עוף ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 2 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שאלוט, פטריות ושום למחבת; מכסים ומבשלים 4 דקות. מערבבים ביין, זיתים, עגבניות ומרק; מבשלים, חשופים, במשך 10 דקות. להחזיר עוף למחבת; לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; הוסף פסטה, גבינה ופלפל, זורק לשלב.