קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

עוף מחבת ורביולי

עוף מחבת ורביולי
מתכון מחבת עוף רביולי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שילוב, שום, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף מחבת ורביולי, רביולי מחבת, ו מחבת רביולי.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את רביולי ומבשלים כמו התווית מפנה; לנקז, ואז לטפטף עם שמן זית לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רביולירביולי
3
בינתיים, מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
4
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את העוף; לבשל, ללא הפרעה, עד תחילת חום, על 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
העברה לצלחת.
7
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד השחמה כתמים, על 2 דקות. מתבלים במלח וממשיכים לבשל, מערבבים, עד שהתרככו, כ -3 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות, שום וחומץ ומבשלים עד העגבניות מתחילות להתרכך, על 2 דקות. להחזיר את העוף למחבת, ולאחר מכן להוסיף את רביולי, מרק ופרמזן; להביא רתיחה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העוף מבושל דרך, כ 4 דקות. למעלה עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
רביולירביולי
חומץחומץ
שוםשום
מרקמרק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.