עוף מטוגן במחבת
עוף מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירכיים עוף, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: גיליון פאן נאצ'וס עוף, גיליון פאן רוזמרין עוף, ו גיליון פאן עוף Fajitas.
הוראות
לנפות יחד הראשון 6 מרכיבים; תערובת מקום בשקית פלסטיק zip-top גדול.
מפזרים מלח באופן שווה על פני עוף.
הוסף עוף, חתיכה אחת בכל פעם, כדי לארוז; לאטום. לנער שקית כדי מעיל עוף.
הסר עוף מהשקית, מתנער קמח עודף.
מניחים עוף על מדף קירור; מדף מקום במחבת ג ' לי רול. מילואים הנותרים תערובת קמח. כיסוי רופף עוף; צמרמורת 1 1/2 שעות.
תנו לעוף לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. להחזיר עוף, חתיכה אחת בכל פעם, לתערובת קמח, רועד שקית עוף המעיל. להיפטר מתערובת קמח עודף.
מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף עוף למחבת. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 דקות או עד הסוף, בזהירות פונה כל 5 דקות.
קו מתלה קירור נקי עם שקיות נייר חומות; לארגן עוף בשכבה אחת על שקיות.