עוף מטוגן במרינדה יוונית --Kotopoulo Tiganito Marinato
המתכון היווני במרינדה עוף מטוגן-Kotopoulo Tiganito Marinato יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 298 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, מלח, זרעי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: מתכון ארנב בגריל & במרינדה (coniglio Marinato Alla Griglia), עוף ברוטב יווני, ו עוף בגריל ברוטב יווני.
הוראות
אחת: לשטוף את העוף יבש טפיחה.
שים אותם בכוס גדולה ולא תגובתי או קערת נירוסטה. בקערה נפרדת, לשלב את שמן הזית, מיץ לימון, יין, שום, בצל, עלה דפנה, אורגנו, גרגרי ערער, זרעי כוסברה, וכמה כריכות ליברליות של פלפל.
לטאטא עד מעורבב היטב ויוצקים על העוף, רותח את העוף עד שהוא מצופה אחיד עם המרינדה. מכסים ומקררים, משרה במשך 2 שעות או לילה.
לנקז את העוף, לטפוח יבש, ומפזרים בנדיבות עם מלח.
מורחים את הקמח על צלחת או מניחים אותו בשקית נייר או שקית פלסטיק Zip-נעילה גדולה. ממלאים מחבת ברזל יצוק גדולה עם שמן זית או בוטנים מספיק (או שילוב של שניהם) לבוא באמצע הדרך את הצדדים, על 1 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמן ל 375°f (חם אבל לא מעשן).
שלוש: החל מהבשר הכהה מגלגל את העוף בקמח או משליך אותו כמה חתיכות בכל פעם לתוך שקית הקמח, סוגר את החלק העליון, ומנער עד שהוא מצופה. לנער את עודף הקמח ולהחליק את העוף לתוך השומן החם
ארבע: מטגנים עד הקרקעית הוא אטום ומתחיל צבע, על 4 דקות. תסתובבי, ותשחימי את הצד השני. להפחית את החום בינוני (325°F) ומטגנים, פונה פעם אחת, עד העוף מבושל דרך וזהב, כ 15 דקות יותר.
הרם את העוף מן השומן ולנקז היטב על מתלה חוט.
מעבירים למגש ומקשטים עם הענפים של עשבי תיבול ופלחי לימון ומגישים מיד.
היוונים גם מטגנים למחצה ואופים את העוף הזה, וזו דרך טובה להכין אותו כאשר יש לך חברה או מכינים צלחת אחרת שתדרוש את כל תשומת הלב שלך. מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. מטגנים את העוף בשלב 4 עד שהוא משחימים קלות משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים אותו לתבנית אפייה ואופים אותו במרכז התנור עד שהתרנגולת מבושלת, כ-45 עד 50 דקות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA