קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי

עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי
אם יש לכם ירכיים עוף, קיצור ירקות מוצק, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, עוף מטוגן בסגנון דרומי, ו עוף מטוגן בסגנון דרומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, מניחים עוף ומכסים בחלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות עד לילה. זה עוזר לרכך את הבשר, אבל הוא אופציונלי
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-דַק-
2
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לתוך סיר, ואז לשפוך את החלב. להביא חלב לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך המאפשר להתבשל עד העוף מבושל דרך לחלוטין, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את העוף מן החלב, ומניח על מדף להתקרר. אפשר להם לשבת עד חם על 15 דקות, ולאחר מכן לטפוח יבש באמצעות מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
הירק חום מקצר בתנור הולנדי על חום גבוה רק עד שזה כמעט בנקודת העישון סביב 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
בשקית גדולה zip-lock, להוסיף מלח, קמח, פלפל קאיין, לנער לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בקערה בינונית, לנצח 1 ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים כל חתיכת עוף, 1 בכל פעם, בשקית ולנער כדי לצפות את העוף. לאחר מכן לטבול את העוף לתוך הביצה כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים את העוף בחזרה לתוך הקמח כדי מעיל בפעם השנייה. חזור על שיטה זו על הנותרים 3 חתיכות של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
בעדינות טיפה כל חתיכת עוף לתוך שמן חם, המאפשר לעור לפריך ולהפוך חום זהוב בצבע, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
10
הסר מן השמן ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.