קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי

עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי
אם יש לכם ירכיים עוף, קיצור ירקות מוצק, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, עוף מטוגן בסגנון דרומי, ו עוף מטוגן בסגנון דרומי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, מניחים עוף ומכסים בחלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות עד לילה. זה עוזר לרכך את הבשר, אבל הוא אופציונלי
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לתוך סיר, ואז לשפוך את החלב. להביא חלב לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך המאפשר להתבשל עד העוף מבושל דרך לחלוטין, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר את העוף מן החלב, ומניח על מדף להתקרר. אפשר להם לשבת עד חם על 15 דקות, ולאחר מכן לטפוח יבש באמצעות מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
הירק חום מקצר בתנור הולנדי על חום גבוה רק עד שזה כמעט בנקודת העישון סביב 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
בשקית גדולה zip-lock, להוסיף מלח, קמח, פלפל קאיין, לנער לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
בקערה בינונית, לנצח 1 ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מניחים כל חתיכת עוף, 1 בכל פעם, בשקית ולנער כדי לצפות את העוף. לאחר מכן לטבול את העוף לתוך הביצה כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
8
מניחים את העוף בחזרה לתוך הקמח כדי מעיל בפעם השנייה. חזור על שיטה זו על הנותרים 3 חתיכות של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
9
בעדינות טיפה כל חתיכת עוף לתוך שמן חם, המאפשר לעור לפריך ולהפוך חום זהוב בצבע, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר מן השמן ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.