עוף מטוגן הודי מוטבע בתבלינים ירוקים
המתכון עוף מטוגן הודי מוטבע תבלינים ירוקים מוכן בערך 2 שעות ו 20 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון דרומי. במנה עיקרית זו יש 873 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך צ'ילי ציפור, שמן צמחי, זרעי כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות עם תבלינים הודיים, מרק עדשים ירוק עם חלב קוקוס ותבלינים הודיים, ו דלעת חורף תבשיל עוף עם תבלינים הודיים.
הוראות
מערבבים את עלי כוסברה וגבעולים, מלח, צ ' ילי ירוק, שום, אבקת זרעי כמון, ומיץ לימון כדי להדביק בסדר בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים ממרח תבלינים ורגלי עוף לקערה גדולה ומשפשפים היטב את המעיל. כיסוי והעברה למקרר.
תן להשרות לפחות שעתיים עד לילה. להשרות את העוף בממרח זה לפחות שעתיים (אתה יכול להשרות בלילה הקודם וזה רק יגביר את הטעמים).
לדלות את העוף במרינדה בפירורי הלחם כדי מעיל.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן להוסיף חתיכות עוף. לבשל, הופך מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי עוף מבושל דרך, על 20 דקות בסך הכל. אפשר לנוח 5 דקות, ומגישים.