עוף מטוגן וארטישוקים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עוף מטוגן וארטישוקים יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. גשו לסופר וקנו ירכיים עוף עור, חומץ, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מטוגן עם ארטישוק ואפונה, עוף מטוגן יווני ארטישוק, ו עוף מטוגן עם ארטישוק וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך שומן מן הירכיים.
קוצצים בצל. יש לשטוף פטריות לקצץ קצוות גזע דהוי.
שים עוף במחבת nonstick 11-12 אינץ ' על חום גבוה. חתיכות חומות קלות, מפנה לפי הצורך, 3 עד 5 דקות.
הסר עוף מהמחבת ולהניח בצד.
מוסיפים בצל, פטריות, ומרק 1/2 כוס למחבת. מערבבים כדי חתיכות משחי חינם, לכסות, ומבשלים 5 דקות, ולאחר מכן לחשוף ומערבבים לעתים קרובות עד פטריות הם השחמה קלות, על 5 דקות יותר.
הסר מן החום ומערבבים בחומץ, רסק עגבניות, טימין, מרק שנותר. ואז להחזיר עוף ומיצים למחבת.
בינתיים, עם סכין חדה, לחתוך ולהשליך העליון 1/3 של כל ארטישוק וקצוות צבע לקצץ של גבעולים. להיפרד ולהשליך עלים למטה אל הפנימי הרך, הירוק חיוור אלה.
חותכים ארטישוק רבעים אנכית. עם סכין, לחתוך משנקים מטושטשים מן לבבות ארטישוק ולשלוף את העלים הזעירים עם טיפים קוצניים. לטבול ארטישוק רבעים על 2 ליטרים מים מעורבב עם חומץ 2 כפות (כך ארטישוק יהיה להכהות פחות). ארטישוק סוויש לשטוף, ואז לנקז.
להניח ארטישוקים על גבי עוף, מחבת כיסוי, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד עוף ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מפזרים פטרוזיליה על תערובת עוף, ואז כף על צלחות העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.