עוף מטוגן חריף של משפחת נילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נילי המשפחה פיקנטי עוף מטוגן. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עוף מטוגן, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. 303 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו אורז מטוגן אננס של נילי, פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode, ו הצ'יפס המתובל של נילי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומניחים אותו בצלחת קדירה. בקערה לא מגיבה, מערבבים חלב חמאה, רוטב חריף וקיין.
יוצקים את תערובת חלב החמאה על העוף, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למרינדה במשך 2 שעות.
מחממים טיגון עמוק ל 350 מעלות F.
לתוך שקית נייר גדולה, למדוד את הקמח, קאיין, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל. לנער את תערובת חלב חמאה עודף ולמקם את העוף, כמה חתיכות בכל פעם, לתוך לאפות ולנער כדי לדלות.
מניחים את העוף לתוך השמן החם ומטגנים עד לזהב ופריך, על 8 עד 10 דקות לבשר לבן ו 13 עד 15 לבשר כהה.
הסר מן הטיגון על מגש גיליון נייר מגבת מצופה ומתבלים עם מלח ופלפל.