עוף מטוגן פריך מושלם
. נסו תפוחי אדמה מטוגנים-פריכים, קלים ומושלמים, תפוחי אדמה מטוגנים קלים ופריכים – מושלמים בכל פעם, ו עוף מטוגן מושלם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מקלות עוף וירכיים בקערה ושופכים מספיק חלב חמאה על עוף כדי לכסות. מכסים ומקררים במשך 12 עד 24 שעות.
מערבבים קמח, קמח תירס, בצל מגורען, שום מגורען, טימין, מלח, פפריקה, מונוסודיום גלוטמט, אבקת אפייה, ופלפל קאיין בקערה גדולה, רחבה.
הסר את העוף מן החמאה ולנער עודף. תשליך חלב-חמאה. לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר.
לטבול את העוף בחלבון ביצה ולחץ לתוך תערובת קמח. אפשר עוף מצופה לנוח על מתלה תיל במשך 20 עד 30 דקות.
למלא מחבת ברזל יצוק או טיגון עמוק עם שמן צמחי על 1/3 מלא.
חום עד 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מטגנים עוף בשמן חם בקבוצות עד חום זהוב וכבר לא ורוד במרכז, 8 עד 10 דקות לכל צד. ייתכן שייקח יותר זמן לטגן את הירכיים ממקלות תיפוף.
מעבירים עוף מטוגן למתלה תיל או מגש מצופה במגבת נייר לניקוז. לשמור על העוף חם בתנור שחומם מראש תוך טיגון חתיכות שנותרו.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים