קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עוף מטוגן קלאסי

עוף מטוגן קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן קלאסי. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פפריקה, פלפל קאיין, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף מטוגן קלאסי, עוף קלאסי אורז מטוגן, ו עוף קלאסי אורז מטוגן.

הוראות

1
מתבלים את העוף בנדיבות עם מלח ופלפל שחור; מניחים על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מערבבים את חלב החמאה, רוטב חריף,עלה דפנה, שום וקורנית בשקית ניילון גדולה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את העוף, מוודאים שהחתיכות שקועות. חותם ומקרר 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, פפריקה, אבקת בצל, קאיין, 3 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל שחור בשקית נפרדת resealable.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מלא מחבת ברזל יצוק 12 אינץ עמוק באמצע הדרך עם שמן בוטנים חלקים שווים וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
חום מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר כמחצית חתיכות העוף מתערובת החמאה, ומאפשר לטפטף עודף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
8
להעביר את התיק של קמח מתובל; לאטום וללחוץ מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
9
הסר מן התיק, לנער את כל קמח עודף ולהעביר מתלה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
10
בזהירות להוריד את העוף המצופה לתוך השמן. הטמפרטורה תרד ל 300 מעלות F ל 325 מעלות F; להתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה זו כך הקרום לא לשרוף לפני הבשר מבושל. פריי, ללא הפרעה, 2 עד 3 דקות כדי להגדיר את הקרום, ואז בזהירות להרים עם מלקחיים כדי לבדוק את בראונינג; להמשיך לטגן, פונה לפי הצורך, עד חום זהוב מבושל דרך, 12 עד 14 דקות יותר עבור חתיכות קטנות ו 14 עד 16 דקות יותר עבור אלה גדולים יותר. (מדחום צריך לרשום 160 מעלות f בשדיים ו 170 מעלות F בירכיים ומקלות תיפוף.)
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
הסר את העוף למדף נקי לנקז, מפזרים מלח ולתת לנוח כמה דקות. חזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.