קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוף מטוגן קלאסי

עוף מטוגן קלאסי
המתכון הקלאסי עוף מטוגן יכול להתבצע בערך 5 שעות ו 40 דקות. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 1818 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 151 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מים, אבקת אפייה, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף מטוגן קלאסי, אורז מטוגן עוף קלאסי, ו אורז מטוגן עוף קלאסי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בקערה גדולה מערבבים את החלב, הסוכר, המלח והרוטב החם עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
מרינדהמרינדה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מוציאים את העוף ממרינדת החלב ומייבשים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
5
מניחים את העוף על רשת המוגדרת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
6
לבלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, עמילן התירס, אבקת האפייה, המלח, הפלפל, הפפריקה וצ ' ילה דה ארבול עד לאיחוד. לאט לאט לטאטא את המים ואת לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילהArbol צ ' ילה
עמילן תירסעמילן תירס
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
תנו לבלילה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
8
מחממים את השמן ל -350 מעלות פרנהייט בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מעבירים חצי עוף לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
10
מוציאים את העוף, 1 חתיכה בכל פעם, מהבלילה (מאפשרים לכל עודף לטפטף חזרה לקערה) ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים את העוף, מכוונים את המבער לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 300 ל -325 מעלות צלזיוס, עד להזהבה עמוקה ופשוט מבושלת, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מסננים את העוף על מגבות נייר ואז מעבירים לרשת מונחת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומתבלים במעט מלח ים משובח. מחזירים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס וחוזרים על הפעולה עם יתרת העוף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולרדס ריזלינג קי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
שלוס וולרדס ריזלינג
שלוס וולרדס ריזלינג
לריזלינג הזה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו שאריות סוכר טבעיות ניכרות.תוכלו ליהנות מיין זה כדי ללוות אוכל, עם חברים, או פשוט לבד כדי להירגע.יין זה הוא ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.