המתכון הקלאסי עוף מטוגן יכול להתבצע בערך 5 שעות ו 40 דקות. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 1818 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 151 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מים, אבקת אפייה, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף מטוגן קלאסי, אורז מטוגן עוף קלאסי, ו אורז מטוגן עוף קלאסי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בקערה גדולה מערבבים את החלב, הסוכר, המלח והרוטב החם עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
רוטב חריף
מרינדה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מוציאים את העוף ממרינדת החלב ומייבשים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
מרינדה
עוף שלם
5
מניחים את העוף על רשת המוגדרת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
6
לבלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, עמילן התירס, אבקת האפייה, המלח, הפלפל, הפפריקה וצ ' ילה דה ארבול עד לאיחוד. לאט לאט לטאטא את המים ואת לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילה
עמילן תירס
פפריקה
פלפל
קמח לכל מטרה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
תנו לבלילה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
8
מחממים את השמן ל -350 מעלות פרנהייט בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
9
מעבירים חצי עוף לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
10
מוציאים את העוף, 1 חתיכה בכל פעם, מהבלילה (מאפשרים לכל עודף לטפטף חזרה לקערה) ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים את העוף, מכוונים את המבער לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 300 ל -325 מעלות צלזיוס, עד להזהבה עמוקה ופשוט מבושלת, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מסננים את העוף על מגבות נייר ואז מעבירים לרשת מונחת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומתבלים במעט מלח ים משובח. מחזירים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס וחוזרים על הפעולה עם יתרת העוף.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולרדס ריזלינג קי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
שלוס וולרדס ריזלינג
לריזלינג הזה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו שאריות סוכר טבעיות ניכרות.תוכלו ליהנות מיין זה כדי ללוות אוכל, עם חברים, או פשוט לבד כדי להירגע.יין זה הוא ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.