עוף מטוגן קלאסי
המתכון הקלאסי עוף מטוגן יכול להתבצע בערך 5 שעות ו 40 דקות. מתכון זה משמש 4. לבמנה עיקרית זו יש 1818 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 151 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו מים, אבקת אפייה, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם עוף מטוגן קלאסי, אורז מטוגן עוף קלאסי, ו אורז מטוגן עוף קלאסי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למרינדה: בקערה גדולה מערבבים את החלב, הסוכר, המלח והרוטב החם עד לאיחוד.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, הופכים מדי פעם.
מוציאים את העוף ממרינדת החלב ומייבשים לחלוטין.
מניחים את העוף על רשת המוגדרת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני הטיגון.
לבלילה: בקערה גדולה מקציפים יחד את הקמח, עמילן התירס, אבקת האפייה, המלח, הפלפל, הפפריקה וצ ' ילה דה ארבול עד לאיחוד. לאט לאט לטאטא את המים ואת לטאטא עד חלקה.
תנו לבלילה לשבת בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מחממים את השמן ל -350 מעלות פרנהייט בתנור הולנדי גדול.
מעבירים חצי עוף לתוך הבלילה.
מוציאים את העוף, 1 חתיכה בכל פעם, מהבלילה (מאפשרים לכל עודף לטפטף חזרה לקערה) ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים את העוף, מכוונים את המבער לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 300 ל -325 מעלות צלזיוס, עד להזהבה עמוקה ופשוט מבושלת, כ -12 דקות.
מסננים את העוף על מגבות נייר ואז מעבירים לרשת מונחת מעל תבנית אפייה עם מסגרת ומתבלים במעט מלח ים משובח. מחזירים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס וחוזרים על הפעולה עם יתרת העוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות מצוינות לעוף מטוגן. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולרדס ריזלינג קי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![שלוס וולרדס ריזלינג]()
שלוס וולרדס ריזלינג
לריזלינג הזה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו שאריות סוכר טבעיות ניכרות.תוכלו ליהנות מיין זה כדי ללוות אוכל, עם חברים, או פשוט לבד כדי להירגע.יין זה הוא ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.