עוף מטומטם.
עוף אידיוט יכול להיות רק מרכז אמריקה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 260 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שיני שום, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלמון צלוי עם תיבול תוצרת בית אידיוט והשתקפות על נתינה, סלמון צלוי עם רוטב ג'מייקני ביתי, ו עוף מטומטם. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפלים, בצל ירוק, זנגביל, שום, טימין, allspice, אגוז מוסקט, סוכר חום, רוטב סויה, גרידת לימון ומיץ, שמן זית, 2 כפיות פלפל שחור, ו 1 כף מלח כשר בקערת העבודה של מעבד מזון או צנצנת של בלנדר. תערובת עד purée מחוספס נוצר, על 1 דקה.
מניחים תרנגולות בקערה גדולה או בתבנית אפייה.
יוצקים מרינדה על תרנגולות ולהפוך עד מצופה היטב. מחלקים עוף ומרינדה בין שתי שקיות רוכסן בגודל גלון, או במקום בתבנית אפייה גדולה לכסות בחוזקה עם ניילון נצמד.
מניחים כל גרגרי allspice ועלי דפנה בשקית רוכסן מנעול בגודל גלון ולמלא במים. לקרר עוף ביי משאיר לפחות 10 שעות עד 1 יום.
כאשר מוכן לבשל, להסיר עוף משקיות, לאפשר מרינדה עודף לטפטף, ולהעביר צלחת גדולה. חצי ארובה קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ועורמים את הגחלים על קיר אחד של גריל קומקום. לחלופין, הגדר את המבערים השמאליים ביותר של גריל גז לחום בינוני-גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. הגדר פתחי אוורור ומכסה עד חצי פתוח.
מסננים עלי מפרץ allspice ופירות יער במסננת רשת בסדר.
מורחים 2 / 3rds של עלי דפנה באופן שווה על הצד הקריר של הגריל (זה בסדר אם כמה גרגרי allspice ליפול דרך) בתבנית גדולה מספיק כדי להתאים את התרנגולות.
להניח את התרנגולות על המפרץ משאיר את העור בצד עם הרגליים הצביע לכיוון הצד החם יותר של הגריל.
מניחים 1/3 של עלי המפרץ הנותרים מעל הצד החם של גריל ומיד לכסות, עם פורקן מעל העוף. לבשל במשך 15 דקות.
מכסה פתוח ומניחים חצי מעלי המפרץ הנותרים וגרגרי יער על הצד החם של הגריל ישירות מעל הגחלים. מיד לכסות ולבשל עוד 15 דקות. מכסה פתוח, להוסיף 15 גחלים חדשים לערימה של גחלים חמים, ואז למקם את עלי המפרץ הנותרים גרגרי allspice בצד חם של הגריל ישירות מעל הגחלים. מכסים וממשיכים לבשל עד החלק הכי מגניב של חזה העוף רושם 63° על מדחום קריאה מיידית, על 20 דקות יותר.
לחשוף גריל ולחכות חמש דקות עד גחלים הם חמים שוב (אם באמצעות גריל גז, להגדיל את החום גבוה). בזהירות להרים את העוף מעל עלי המפרץ ולהעביר אותו לצד החם של עור הגריל למעלה. באמצעות מלקחיים, לזרוק את עלי המפרץ לתוך הגריל ישירות על הגחלים או המבערים, כך שהם מעשנים. מבשלים את העוף עד חרוך קלות, על 3 דקות. עוף הפוך ולהמשיך לבשל עד העור הוא פריך חרוך ומגניב חלק של השד רושם 150 עד 68° על מדחום קריאה מיידית, 4 עד 6 דקות יותר.
העברה למגש גדול, לאפשר לנוח 5 דקות, ולשרת.