עוף מייפל-כתום עם דלעת בלוטים ובטטות היא מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 609 קלוריות , 42 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 40% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו דלעת בלוטים, מרק עוף, רוטב הוסין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-15 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. עם ציון של 73% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף מייפל-כתום עם דלעת צנובר ובטטה , דלעת צנובר קלוי וקינואה עם חמוציות ורוטב טחינה מייפל כתומה , וטבעות דלעת צנובר מתוקות כתום-ג'ינג'ר .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים דלעת ובטטה וכרישה בתנור האיטי. מתבלים את העוף כולו במלח ופלפל שחור ומניחים על הירקות בסיר איטי. בקערה בינונית מערבבים ריבת תפוזים ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן, לצריבה
מרמלדה כתומה
בטטה
עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
עוף שלם
סקווש
עגבניות שזיפים קלופות קצוצות זרעים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
בצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים) פרוס דק
3
יוצקים את התערובת על העוף והירקות. מכסים ומבשלים על LOW במשך 6 עד 8 שעות או על HIGH למשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
עוף שלם
4
מגישים 4 מחצאי חזה העוף עם דלעת ותפוחי אדמה בצד ורוטב נוסף בכף מעל (שומרים את העוף הנותר לפיצה). מעל פטרוזיליה ורוזמרין ממש לפני ההגשה.