עוף ממולא בגבינה כחולה ברוטב באפלו
עוף ממולא גבינה כחולה עם רוטב באפלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, שמנת, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף באפלו ממולאים קליפות תפוחי אדמה עם רוטב גבינה כחולה דבש, ממרח אבוקדו גבינה כחולה ממולא פטריות עם רוטב באפלו, ו גבינה כחולה ממולאת כדורי בשר עוף באפלו.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דוחפים את תערובת הגבינה באופן שווה לכיסים.
מערבבים חלב וביצה בצלחת רדודה, מערבבים היטב עם מקצף.
שים את פאנקו בצלחת רדודה. עבודה עם חזה עוף 1 חצי בכל פעם, לדלות עוף בקמח, ולאחר מכן לטבול בתערובת ביצה; לדלות בפנקו. חזור על הנוהל עם שאריות עוף, קמח, תערובת ביצים ופנקו.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף חמאה למחבת; מערבולת עד חמאה נמס. סדר עוף במחבת; לבשל 4 דקות או עד השחמה. הפוך עוף מעל; מחבת מקום בתנור.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד שנעשה.
בעוד עוף אופה, לשלב הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה, פלפלים, מים, ווסטרשייר, ושום בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהחמאה נמסה.
הסר מהחום, ומערבבים ברוטב חם.