סלט ברוקולי
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? סלט ברוקולי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. וזה טוב. נסו ברוקולי לטגן, רוטב ברוקולי חריף, ו ברוקולי שעורה לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני. כאשר חם, מוסיפים את השום ומבשלים, ערבוב 1 דקה או עד השום הוא ריחני.
מוסיף את פלפל אדום בצל; לבשל, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים את סלט הברוקולי, מלח, פלפל שחור וחומץ. לבשל, ערבוב 4-5 דקות או עד סלט הכרוב הוא רך אבל לא רגשני.
העברת תערובת לקערה הגשה, ומפזרים גבינה מגוררת, אם תרצה בכך. ניתן להגיש חם או קר.