עוף ממולא גויאבה עם מנגו מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא גויאבה עם מנגו מקורמל. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ו דל פחמימות, מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי טימין, מרק עוף במלח נמוך, גבינת שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כנפי עוף בגריל ברוטב מנגו גויאבה סויה, שייק תות, מנגו וגויאבה, ו שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים חזה עוף, פונים למעיל. מכסה חזה עוף וצינה 3 עד 4 שעות, מפנה מדי פעם.
להקציף גבינת שמנת וממרח גויאבה בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים בתרד. מכסים ומצננים מעט המשרד, לפחות 2 שעות.
הסר 1 חזה עוף מן המרינדה, גירוד מרינדה עודף בחזרה לקערה. הכנס סכין חדה קטנה לתוך צד 1 של חזה עוף; להזיז סכין קשת כדי ליצור כיס גדול, שמירה על פתיחה על 1 1/2 אינץ ' ארוך. חזור עם עוף שנותר. צינור מילוי דרך פתחים בשדי עוף למלא כיסים. סגור פתחים עם פינים תרנגול הודו מתכת או קיסמים. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
חום 1 כף שמן קנולה בכל אחד 2 מחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
הוסף 3 חזה עוף לכל מחבת. מבשלים עוף עד חום, כ 3 דקות לכל צד.
להעביר כל מיצים מ 1 מחבת למחבת שנייה.
מוסיפים יין ומרק למחבת השנייה. מביאים לרתיחה.
מוסיפים חזה עוף לתערובת יין במחבת. מכסים מחבת; להפחית את החום בינוני ומבשל עד עוף מבושל דרך, צליעה מדי פעם, על 10 דקות.
להעביר עוף לעבודה משטח; לתת לעמוד 10 דקות.
בינתיים, להמס חמאה במחבת גדולה כבדה אחרת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פרוסות מנגו ומטוגנים עד חום, כ 2 דקות לכל צד.
פרוס עוף באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. תארגן עוף על מגש. מרתיחים מיצים במחבת עד מעובה מעט רוטב מצטמצם 3/4 כוס, על 3 דקות.
רסס רוטב על עוף ולהקיף עם מנגו.
* גוש מוצק של פירות מרוכזים זמין בכמה סופרמרקטים, בשווקים לטיניים, וב-cafecubano.com.