עוף מסאמאן קארי (Kaeng Matsaman Kai)
עוף Massaman קארי (Kaeng Matsaman Kai) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 814 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס מלא ושמן, מקלות קינמון, סוכר דקלים קצוץ דק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב סוכר כף היד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ליל כל הקדושים לגזור עוגיות סוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכונים דומים: קארי צהוב עוף (Kaeng קארי קאי), קארי ירוק עוף {Kaeng Kiao Waan Gai}, ו קארי ירוק תאילנדי אותנטי עם עוף (Kaeng Kiew Waan Kai).
הוראות
כפית החוצה על 3/4 כוס של החלק השמנתי של חלב הקוקוס העולה לחלק העליון של הפחית ולשים את זה בסיר כבד תחתית גדול יחד עם להדביק קארי. מטגנים את התערובת על חום בינוני גבוה עד חלב הקוקוס מתחיל להפוך שמנוני.
מוסיפים את מקלות העוף לסיר יחד עם חלב הקוקוס הנותר, סוכר, רוטב דגים, עיסת תמרינדי, ומספיק מים בקושי כדי לכסות את העוף.
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; מיד להפחית את החום בינוני כדי להשיג מבשלים.
תן לתבשיל העוף, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, שאלוט ותבלינים מיובשים (אם נעשה שימוש) לסיר.
הוסף עוד מים, אם יש צורך לוודא שכל החומרים שקועים. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה. המשך לבשל, מכוסה, עד העוף, תפוחי אדמה, בצלצלים הם מכרז, 15 עד 20 דקות.
מערבבים את הבוטנים (אם נעשה שימוש).
הסר את הקארי מחום ולתת לו להתקרר קצת לפני ההגשה עם אורז יסמין מאודה.