עוף מצופה תבלינים עם סלט כרוב אסייתי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וללא לקטוז מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוף מצופה תבלינים עם סלט כרוב אסייתי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 10 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך רוטב סויה, ענפי כוסברה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שומשום קרוסטי halloumi עם סלט כרוב אסייתי, חמישה תבלינים חזיר עם סלט כרוב אסייתי, ו המבורגר עוף אסייתי עם מיונז לימון חריף וסלט אסייתי כבוש.
הוראות
חותכים את רוב הדרך דרך כל חזה עוף לאורכים, ולפתוח כמו ספר. מכסים בסרט נצמד ומכים בעדינות עם מערוך עד שטוח. שפשף 2 כפית שמן שומשום על כל העוף.
בערך לרסק את פתיתי צ ' ילי, זרעי כמון ופלפל באמצעות עלי ומרגמה.
מוסיפים קצת מלח ומפזרים על שני הצדדים של העוף. תירגע עד שתהיה מוכן לבשל.
בקערה קטנה, מערבבים את שמן השומשום הנותר, סוכר, רוטב סויה ומיץ לימון.
מוסיפים את הכרוב, בצל וצ ' ילי לקערה גדולה, יוצקים מעל מחצית הרוטב ומערבבים היטב. שמור נשאר רוטב להשתמש כמו רוטב טבילה עבור העוף.
מניחים את העוף על מגש אפייה מרופד בנייר כסף, גריל במשך 3-4 דקות בכל צד עד מבושל דרך.
מגישים עם סלט כרוב, חצאי לימון, פיזור כוסברה ורוטב טבילה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.