עוף מרוקאי עם פולנטה
עוף מרוקאי עם פולנטן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כוסברה, כורכום טחון, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה די טוב. נסו שוקי טלה מרוקאים עם פולנטן ושעועית לבנה, פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה, ו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 6 המרכיבים הראשונים בקערה בינונית; שמור 1 כף תערובת קמח.
להוסיף עוף לתערובת קמח בקערה; לזרוק בעדינות למעיל.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים מרק, צימוקים וכורכום; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים 8 דקות או עד מעט סמיך.
מניחים פרוסות פולנטה על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול, ומפזרים תערובת קמח 1 כף שמורה. צולים 8 דקות או עד לחימום יסודי.
מגישים תערובת עוף מעל פולנטה; למעלה עם יוגורט, ומפזרים שקדים וכוסברה.